Bizarr, de valahol aranyos: mutáns malac született egy félreeső farmon

agrarszektor.hu
Mutáns malac borzolta fel a kedélyeket egy uruguayi farmon. Az kis jószág ugyanis hat lábbal született. Az eset Rocha városától 20 kilométerre, El Arbolito egy farmján történt. A hatlábú malac a helyi híradások szerint épp egy hete született.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Ritka mutációval, ha lábbal született egy malac egy uruguayi farmon, a helyiek nem kis megrökönyödésére, írta meg a Daily Star. A "pókmalac" egy kilenc fős alom tagjaként látta meg a napvilágot, nyolc másik malac mellett, és a hírek szerint mindegyikük egészséges. A malacról az alábbi videó került fel az internetre.

A farm tulajdonosa a helyi El Observador lapnak elmondta, hogy az extra végtagokkal születő állatok általában komoly egészségi problémákkal szoktak rendelkezni, ám ennek a malacnak a jelek szerint semmi baja nincs, képes önállóan mozogni és táplálkozni, állatorvosi beavatkozást nem igényelt. A malac a hírek szerint az Estela nevet kapta.

Dél-Amerikában korábban is születtek már mutáns állatok, legutoljára épp egy hónapja történt hasonló eset, amikor is egy borjú emberi archoz hasonlatos, deformált koponyával jött a világra.

EZ IS ÉRDEKELHET

Az emberfejű borjú azonban, Estelával ellentétben, nem volt életképes, a születése után néhány órával el is pusztult.

A cikkben felhasznált kép és videó a Daily Star tulajdonát képzik.

 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?