Ezek a disznók jobban élnek az átlagmagyarnál (fotók)

agrarszektor.hu
Meghökkentő látványossággá váltak a Bahamák egyik lakatlan szigetén azok a disznók, amelyek háborítatlan paradicsomi környezetben, tengerparti fürdőzéssel múlatják napjaikat az Atlanti-óceán vizében. Máig rejtély, hogy az egyre több turistát vonzó állatok miként kerültek oda, de az biztos, hogy tökéletesen alkalmazkodtak a gondtalan életfeltételekhez.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Gondtalanul strandoló-fürdőző disznók keltik fel a turisták figyelmét a Bahamák egyik lakatlan szigetén, ahol az állatok tökéletesen alkalmazkodtak a számukra is paradicsomi környezethez. A sertéseket egyáltalán nem nehéz lefotózni akkor, amikor felhőtlenül lubickolnak a 24 fokos, kellemes vízben.

Az állatok viselkedésén látszik, hogy tökéletes boldogságot okoz a számukra, ha áztathatják csülkeiket az Atlanti-óceán vízében. Ma is rejtély azonban, miként kerültek a lakatlan szigetre. Egyes magyarázatok szerint az állatokat vagy elődeiket valamikor tengerészek hagyhatták hátra, akik később már nem tértek vissza értük.

 

 

 
 
 
 

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?