2019. október 22. kedd Előd

Hírek - Állat

Magyar termelők és borászok Párizsban

2011. február 19-én nyitja meg kapuit Párizsban, a Porte de Versailles teljes kiállítási területén a Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, a SIA, Salon International de l’Agriculture. Ennek keretében, a 180m2-es magyar standon a látogatók a 47 magyar termelő és gyártó 327 terméke, valamint 12 borászat mellett, Magyarország turisztikai kínálatát is megismerhetik az MT Zrt. által nyújtott információk és kiadványok segítségével.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az agrár tematikájú rendezvényen, a szinergiahatások kihasználása céljából a Magyar Turizmus Zrt. társkiállítóként együttműködik a vásári megjelenést szervező CBA élelmiszeripari üzletlánccal és az Agrármarketing Centrummal.

A február 27-ig nyitva tartó kiállítás látogatói a bemutatott termékeket megkóstolhatják és a helyszínen meg is vásárolhatják. A standon magyar mesterszakácsok által elkészített magyar ételeket is kóstolhatnak az érdeklődők. A gazdag kulturális programok mellett a kiállítás egy másik pavilonjában magyar lovasbemutatók is lesznek.

2010-ben a Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon a látogatók száma meghaladta a 650 ezret és 1.945 újságíró jelent meg – írja az OBJEKTÍV Hírügynökség.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu