2020. szeptember 26. szombat Jusztina

Hírek - Állat

Magyar termelők és borászok Párizsban

2011. február 19-én nyitja meg kapuit Párizsban, a Porte de Versailles teljes kiállítási területén a Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, a SIA, Salon International de l’Agriculture. Ennek keretében, a 180m2-es magyar standon a látogatók a 47 magyar termelő és gyártó 327 terméke, valamint 12 borászat mellett, Magyarország turisztikai kínálatát is megismerhetik az MT Zrt. által nyújtott információk és kiadványok segítségével.
 
 

Az agrár tematikájú rendezvényen, a szinergiahatások kihasználása céljából a Magyar Turizmus Zrt. társkiállítóként együttműködik a vásári megjelenést szervező CBA élelmiszeripari üzletlánccal és az Agrármarketing Centrummal.

A február 27-ig nyitva tartó kiállítás látogatói a bemutatott termékeket megkóstolhatják és a helyszínen meg is vásárolhatják. A standon magyar mesterszakácsok által elkészített magyar ételeket is kóstolhatnak az érdeklődők. A gazdag kulturális programok mellett a kiállítás egy másik pavilonjában magyar lovasbemutatók is lesznek.

2010-ben a Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon a látogatók száma meghaladta a 650 ezret és 1.945 újságíró jelent meg – írja az OBJEKTÍV Hírügynökség.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu