Nagyot fordult velünk a világ, és közben mi is megváltoztunk
Idén az árrobbanás, az aszály és a gazdasági válság is feladja a leckét. A nehéz helyzetben a virtuális kapcsolattartás jelentősége csak fokozódik.
Idén az árrobbanás, az aszály és a gazdasági válság is feladja a leckét. A nehéz helyzetben a virtuális kapcsolattartás jelentősége csak fokozódik.
Ugyan mélypontra zuhant a beruházást és fejlesztést tervezők aránya, a mezőgazdasági termelők egy része az előremenekülést választja.
Az elmúlt tizenegy évben nem mértünk még ilyen alacsony arányú gazdaságfejlesztési és beruházási szándékot.
A beruházási hajlandóság szintje legutóbb öt éve haladta meg a tavalyit. Sikerül fenntartani az ütemet, vagy lendületet veszít az ágazat?
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
Fejlesztést, beruházást terveznek a termelők.
Többet költenének és fiatalítanának is a gazdaságok vezetői.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
A koronavírus-járvány felgyorsította a digitalizációt.
Egyelőre egy dolog tűnik biztosnak: a bizonytalanság.
Mekkora rést ütött a globális válságot okozó koronavírus-járvány?
Friss piackutatási adatok a magyar mezőgazdaságról.
Idén különös nosztalgiával gondolunk a tavalyi rendezvényekre.
Kiderült, hogyan lehet kitűnni a tömegből.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal
Egy kép többet mond ezer szónál
Lassan kikopik a papír alapú információ?
Egyre több az idős termelő
Szakmai információforrások a mezőgazdaságban
Új szemléletre és új technológiákra van szükség a kertészetekben Magyarországon.
2023-ban a gyomirtók, a rovarölők és gombaölő szerek voltak a legnépszerűbb növényvédő szerek a magyarok körében.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.