Kapkodnak ezekért a magyar borokért külföldön: veszik, mint a cukrot
Több mint száz nemzetközi szakembert fogad az április végén megrendezésre kerülő Hungarian Wine Summit.
Több mint száz nemzetközi szakembert fogad az április végén megrendezésre kerülő Hungarian Wine Summit.
Szepsy István: a csúcsminőségű borokhoz évtizedek munkája szükséges.
Óriási siker!
A hungarikum megérdemli a kiemelt figyelmet.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.