Sokat hozhat most ez az állat a konyhára a magyaroknak: nagy rá a kereslet
A támogatások nélkül nehéz helyzetbe kerülnének a magyar lótenyésztők, a kereslet is főleg a jó származású, jól képzett lovakra fókuszál.
A támogatások nélkül nehéz helyzetbe kerülnének a magyar lótenyésztők, a kereslet is főleg a jó származású, jól képzett lovakra fókuszál.
A lovak igazi szorgos állatok, nem csoda, hogy eredetileg komoly szerepük volt a mezőgazdaságban, ám ez ma már nem mondható el.
Népszerűsíteni és fejleszteni kell a lótartást Magyarországon, mind tartástechnológiailag, mind informatikailag.
November elejétől új típusú lóútlevelet állít ki a Magyar Lótenyésztők Országos Szövetsége.
Idén is komoly pénzekre számíthatnak az őshonos lófajták magyar tenyésztői, de szükségük is van rá.
Nem egy gazda a máshol megkeresett pénzét fordítja erre a bizniszre.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.