Kiderítettük: tényleg károsak a boltokban kapható felvágottak itthon?
Nem egy orvostól hallhattuk már azt, hogy az egészség ott kezdődik, ha nem állunk be a felvágottas pultokhoz.
Nem egy orvostól hallhattuk már azt, hogy az egészség ott kezdődik, ha nem állunk be a felvágottas pultokhoz.
Donald Trump első elnöki rendeletei között aláírta az Egyesült Államok kilépését a Párizsi Klímaegyezményből.
Történelmi szinten van a károsanyag-kibocsátás, átléptük a 2015-ös párizsi klímacsúcson rögzített, legfeljebb 1,5 fokos hőmérséklet-emelkedést.
2023. áprilishoz viszonyítva az élelmiszerek ára 1,0 százalékkal nőtt, ezen belül a leginkább a cukoré (30,4 százalék).
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az Árfigyelő rendszer legolcsóbb élelmiszereit ellenőrizte.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
A nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei most párizsikat vizsgáltak.
Durván drágultak az élelmiszerek!
Ez durva.
Az elmúlt év azonos időszakához képest 3,0 százalékkal emelkedtek az árak.
Májusban 2,2 százalékkal nőttek az árak.
Így lehet rá jelentkezni.
Sertéshúst tartalmazó termékeket vizsgált a Nébih.
Augusztustól jönnek a változások.
Magasabb hústartalmú termékek kerülnek forgalomba augusztustól.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.