Durva, ami ezekkel a magyar borokkal történik: ezt jó, ha mindenki tudja
A koronavírus-járvány után újabb pofont kaphatnak az energiaválság miatt ezek a borászatok is.
A koronavírus-járvány után újabb pofont kaphatnak az energiaválság miatt ezek a borászatok is.
A mádi Szepsy pincészet mesterkurzust is tartott Firenzében.
Erős év volt 2021.
Szepsy István: a csúcsminőségű borokhoz évtizedek munkája szükséges.
Először került be magyar borászat a legjobb 100-ba.
Londonban mutatták be a mádi Szepsy Pince 2007-es Eszenciáját.
Komoly átalakulásokat hozhat az orosz-ukrán háború, és annak kimenetele az európai takarmánygyártásban és hústermelésben.
Az öt év átlagát tekintve az 52 százalékot is meghaladta a kukorica termésmennyiségének visszaesése Magyarországon.
Modernizáció és robotizáció nélkül a magyar élelmiszeripar nem tud versenyképes lenni.
Ha elegendő élelemmel akarjuk ellátni a folyamatosan növekvő emberiséget, fokoznunk kell a mezőgazdasági termelés intenzivitását.
A magyar almatermelési színvonal 50-70%-kal marad el az európai top5 ország szintjétől.