Új sört vezet be a magyar piacra a Dreher

agrarszektor.hu
Magyarországon is elérhetővé vált a Peroni Nastro Azzurro olasz sörmárka. A világ több mint 70 országban ismert márkát a Dreher vezette be a hazai piacra. Az 5,1%-os alkoholfokú termékhez 0,33 deciliteres, üveges változatban lehet hozzájutni, elsősorban sörözőkben, független bolthálózatokban, és két áruházlánc üzleteiben.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

1963-ban alkotta meg az akkor már több mint 100 éves múltra visszatekintő Peroni sörgyár az alsóerjesztésű technológiával készült Nastro Azzuro-t. Ez a lager ízjegyeiben is a mediterránumot idézi, keserű, citrusos és fűszeres aromáival. Nevét, amelynek jelentése "kék szalag" az SS Rex hajónak és legénységének tiszteletére kapta, amely - mivel 1933-ban a legrövidebb idő alatt szelte át az Atlanti-óceánt -, egyetlen olaszként nyerte el a leggyorsabbaknak járó Kék szalagot.

Forrás: Dreher Sörgyárak Zrt.
Egyre nagyobb az igény a prémium sörök iránt hazánkban, csak az elmúlt egy évben 6%-kal növekedett ezen szegmens forgalma Magyarországon.

Ebben a kategóriában vált most elérhetővé a magyar közönség számára az olasz márka, amely világszerte több mint 70 országban érhető el, Európán kívül például Ausztráliában, Új-Zélandon, az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában is. A magyar piacra a Dreher Sörgyárak Zrt. vezette be.

Az 5,1%-os alkoholfokú termékhez 0,33 deciliteres, üveges változatban juthatnak hozzá a hazai sörfogyasztók, elsősorban a sörözőkben, független bolthálózatokban, illetve a Spar és a CBA Príma üzletekben

- olvasható a sörgyártó közleményében.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?