2023. január 30. hétfő Martina, Gerda

Csányi Attila elárulta, mikor tetőzhetnek az élelmiszárak Magyarországon

agrarszektor.hu
Már meghallgatható a Portfolio Checklist legutóbbi adása, amelyet Siófokon, a Portfolio Agrárszektor 2022 konferencián vettek fel. A műsor első részében Csányi Attila Bonafarm-vezér volt a podcast vendége, aki egyebek mellett beszélt arról, hogy a január-márciusi időszakban tetőzhetnek az élelmiszerárak Magyarországon. Az agrárszakembert más témák mellett az ársapkák hatásáról, valamint a Bonafarm energetikai átállással kapcsolatos stratégiájáról is kérdezték. Az adás második részében Varga Ákos, a takarmánygyártó UBM Csoport igazgatóságának elnöke beszélt az árakat korlátozó intézkedések szektorra gyakorolt hatásáról és a forrásköltségek elszállásával kapcsolatos kihívásokról.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, valamint a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címlapkép forrása: Stiller Ákos / Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?