Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?
Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Az eredményeket a Dél-Ausztráliai Egyetem precíziós egészségügyi központjának kutatói hozták nyilvánosságra. Az ausztrál szakemberek egy nemzetközi együttműködés keretében összesen 17 702, 37-73 év közötti brit résztvevő egészségügyi adatait elemezték. Hasonló volumenű vizsgálatra ezen a kutatási területen még nem volt példa. Az eredmények alapján azok vannak a legnagyobb veszélyben, akik napi hat csésze kávénál többet fogyasztanak. Esetükben drasztikusan, 53%-kal nő a demencia kockázata - írja az Origo a Nutritional Neuroscience alapján. A kutatás egyébként nem arra buzdít, hogy mindenki hagyja abba a kávézást, sokkal inkább a mértékletességre hívja fel a figyelmet. Például napi 1-2 csésze kávétól nem lehet baj, sőt, akár még egészséges is lehet.