Magyarország a díszvendég a lengyel vásáron

agrarszektor.hu
Magyarország a díszvendége a Varsó melletti Nadarzynban megnyílt, Warsaw Food Expo 2017 elnevezésű nemzetközi élelmiszeripari vásárnak. A kiállítás időpontjában a visegrádi csoport (V4), valamint Bulgária, Románia és Szlovénia földművelésügyi miniszterei is találkoznak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Magyarországot a péntekig tartó miniszteri találkozón képviselő Nagy István, a földművelésügyi tárca államtitkára a vásár megnyitóján a mezőgazdasági ágazat támogatásának szerepét emelte ki a nemzetközi együttműködésben - közölte az MTI. Krzysztof Jurgiel lengyel földművelésügyi miniszter tájékoztatása szerint a június végéig tartó lengyel soros V4-elnökség a közös uniós agrárpolitika jövőjére vonatkozó követelmények kidolgozására törekedett. A közös agrárpolitika a bővített formátumú V4-találkozó pénteki napirendjén is szerepel majd.

A nadarzyni kongresszusi központban 25 ezer négyzetméternyi területen megrendezett Warsaw Food Expón mintegy 300 kiállító képviselteti magát. Bemutatkozik több magyar borászat, illetve pálinkafőzde, valamint külön standon a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?