Fűnyíró traktor

A fűnyíró traktorok a gyepápolás során használatos, kormányművel és vezetőüléssel is felszerelt négykerekű gépek. Általában a nagyobb kiterjedésű füves területeken alkalmazzák őket.

A fűnyíró traktorok egyre népszerűbbek a kerttulajdonosok és kertészek körében, mivel valóban hatékony és újszerű munkavégzést tesznek lehetővé. Ezeket a gépeket nagyobb méretű füves területek, gyepek, parkok, sportpályák és pázsitok ápolása során szokás igénybe venni. A fűnyíró traktorok olyan négykerekű járművek, amelyek kormányművel, sebességváltóval és vezetőüléssel, bizonyos modellek esetében vezetőfülkével is rendelkeznek. A legtöbb ilyen gép egy nagyobb gyűjtő-tárolóegységgel is fel van szerelve a levágott füvek és lágyszárúak számára, de vannak gyűjtőtartály nélküli egységek is. Számos mezőgazdasági gépgyártó, amely traktorokat is gyárt, fűnyíró traktor modellekkel is kiegészítette a portfólióját. A fűnyíró traktorokat sokan összekeverik a kerti traktorokkal, így az ezen kategóriába tartozó gépek beszerzésénél mindig fokozott odafigyelés szükséges.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.