Hagymaszárzúzó

A hagymaszárzúzó gépet a termény betakarítása előtt szokás használni. A berendezés a beállított magasságban levágja a hagyma szárát, megkönnyítve ezzel a későbbi munkálatokat.

A hagymaszárzúzó gép a hagyma betakarítása során használatos berendezés, amelyet közvetlenül a termény kiszedése előtt szoktak alkalmazni, a szár pontos vágására. A hagymaszárzúzók többféle munkaszélességben és vágási magassággal léteznek. A gépet egy váz - amelyre kerekeket rögzítettek-, valamint egy kaszafejekből álló rész alkotja, és egyaránt felszerelhető a traktorok elejére és végére is. A vágási magasság a traktor kabinjából hidraulikusan szabályozható, a három kaszafej mindegyikére két vágókés van felszerelve. A berendezés emellett használható petrezselyem, sárgarépa vagy cékla leveleinek zúzására, illetve a gyümölcsösökben történő fűnyírásra is.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.