Megváltozott az erdészeti nyomtatványok elérhetősége - Itt vannak mostantól!

Megváltozott az erdészeti nyomtatványok elérhetősége - Itt vannak mostantól!

agrarszektor.hu
A Nemzeti Földügyi Központ vette át a Nébihtől az erdővel kapcsolatos valamennyi dokumentum és adattár kezelését. Az új intézmény tavaly nyáron jött létre, a legteljesebb szolgáltatást éppen az erdészet területén nyújtja ebben a pillanatban.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az erdészettel kapcsolatos összes nyomtatvány, erdőtervezés, ügyintézés és adatbázis mostantól nem a Nébih, hanem Nemzeti Földügyi Központ (NFK) oldalán érhető el, ezen a linken.

Az NFK 2019. július elsején a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) általános jogutódjaként jött létre. A Központ változatlanul ellátja az NFA korábbi feladatait, de újonnan alapított költségvetési szervként tevékenységi köre és létszáma egyaránt bővül. Az intézmény meghatározó szerepet tölt majd be a birtokrendezésben, az öntözésfejlesztésben és az erdészeti igazgatási feladatok ellátásban.

Honlapján a menüpontok többsége még "feltöltés alatt", de az erdészettel kapcsolatos témakör már teljes tartalommal működik.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?