A Magtár Kft. a Steyr traktorok hivatalos forgalmazója

agrarszektor.hu
Az idéntől a Magtár Kft. az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal - így teljes terméktámogatással - rendelkező magyarországi forgalmazója. A cég a szerviz- és az alkatrészellátást is kezeli.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek - mondta a budapesti mezőgép-kiállításon Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója. A traktorokat nemcsak Ausztriában, hanem a környező országokban és világ más tájain is forgalmazzák.

Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kezeli a szerviz- és az alkatrészellátást is - közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető. Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója pedig az MTI-nek elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik.

A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, illetve a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől - mondta Tóth János.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?