A Magtár Kft. a Steyr traktorok hivatalos forgalmazója

agrarszektor.hu
Az idéntől a Magtár Kft. az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal - így teljes terméktámogatással - rendelkező magyarországi forgalmazója. A cég a szerviz- és az alkatrészellátást is kezeli.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek - mondta a budapesti mezőgép-kiállításon Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója. A traktorokat nemcsak Ausztriában, hanem a környező országokban és világ más tájain is forgalmazzák.

Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kezeli a szerviz- és az alkatrészellátást is - közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető. Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója pedig az MTI-nek elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik.

A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, illetve a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől - mondta Tóth János.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?