2022. augusztus 10. szerda Lőrinc

Hírek - Gépek

Nagy bejelentést tett az AXIÁL: vadonatúj gépekkel tarolnák le a magyar piacot

Török mezőgazdasági gépgyártó termékeivel erősítette portfólióját az AXIÁL Kft. A nagy magyar mezőgazdasági- és építőiparigép-forgalmazó 2022. július 1-től megkezdte a Romsan cég termékeinek forgalmazását.
 
 

A Romsan vállalat Törökországban, a Márvány-tengertől délre, Balikesirben található. Fő profilja a mezőgazdasági termelők igényeire fejlesztett, ömlesztett áruk szállítására alkalmas pótkocsik, bálaszállítók gyártása. 17 ezer négyzetméteres telephelyükön zajlik a mindennapi munka, melyből 5 ezer négyzetméteren nyitott, 12 ezer négyzetméteren pedig fedett területen zajlik a termelés. A Romsan az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007 szabványoknak megfelelően készíti gépeit. Termékpalettájuk főbb termékei:

 • a 2/3 tengelyes forgózsámolyos pótkocsik,
 • az egytengelyes/tandem/tridem tengely elrendezésű pótkocsik, normál, illetve teknős felépítménnyel,
 • valamint a bálaszállítók.

Ahogy Hetyei Bernát, az AXIÁL Kft. gépüzletágának igazgatója elmondta, a vállalat kínálatában 2022. július 1-től érhetők el a Romsan kéttengelyes, forgózsámolyos pótkocsijai, melyekre a török gyártó kizárólagos forgalmazói jogot biztosított Magyarországon. A szakember szerint a Romsan termékei jól kiegészítik az AXIÁL Kft. meglévő portfolióját.

Jelenleg a 18 tonnás össztömegű, 3 oldalra billenthető (Romsan R140), illetve ennek fél méterrel hosszabb platóval (5,5 méteres) rendelkező változata (Romsan R140-LONG) található meg kínálatunkban.

- nyilatkozta Hetyei Bernát.

(A cikkben szereplő képek az AXIÁL Kft. tulajdonát képzik.)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2022

  Az év legkiemelkedőbb agráreseménye a hazai szereplőknek!

  Sustainable World 2022

  Ismét jön a fenntarthatósági konferencia szeptember 6-án!