Nyerj a Pénzcentrum App-al! 2 fős 2 éjszakás pihenés az Ambient Hotel & AromaSPA szállodában

Nyerj a Pénzcentrum App-al! 2 fős 2 éjszakás pihenés az Ambient Hotel & AromaSPA szállodában (x)

agrarszektor.hu
Már javában tart a Pénzcentrum App nyereményjáték, de ne csüggedj, még közel 3 hétig neked is esélyed van, hogy megnyerd az értékes nyereményeket. Töltsd le a Pénzcentrum mobilalkalmazását, válaszolj helyesen a napi kérdésekre, hogy részt vehess a sorsolásokon. Értékes napi és heti nyeremények várnak az Accent Hotels jóvoltából! Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re.

Értékes napi és heti nyeremények várnak 2023. július 10-től, 4 héten át azokra, akik letöltik a Pénzcentrum mobilalkalmazását, és helyesen válaszolnak a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpontban feltett kérdésekre. A játék során 28 napi győztest hirdetünk, és minden héten kisorsolunk egy-egy főnyereményt is.

A napi győztesek nyereménye:

  • 20.000 Ft értékutalvány az Accent Hotels szállodalánc szállodáinak valamelyikébe (kiállítástól számított 1 évig érvényesek, az igénybe vett szállodák szolgáltatási körétől függően reggelis vagy félpanziós ellátással)

A heti győztes nyereménye:

  • 2. játékhét: 2 fő 2 éjszaka pihenés az Ambient Hotel & AromaSPA szállodában (kiállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve kiemelt időszakban, félpanziós ellátással)
  • 3. játékhét: 2 fő 2 éjszaka pihenés a Colosseum Hotelben (kiállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve kiemelt időszakban, félpanziós ellátással)
  • 4. játékhét: 2 fő 2 éjszaka pihenés a Hotel Narád & Park szállodában (kiállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve kiemelt időszakban, félpanziós ellátással)

A játék menete:

  1. Töltsd le az INGYENES Pénzcentrum App-ot! (Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re.)
  2. Válaszolj helyesen a napi kérdésekre, hogy részt vehess a napi és heti sorsolásokon

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?