2020. április 1. szerda Hugó

Hírek - Karrier

Szeptemberben ismét együtt futnak a szőlészek, kertészek, erdészek és mezőgazdák

2019. Szeptember 21-én, Tatán kerül megrendezésre a VI. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége, amelyet a szervezők az állatorvosok, az agrármérnökök, a szőlészek, borászok, a kertészmérnökök, az erdőmérnökök, a vadászok és családjaik szórakoztatására álmodtak meg.
 
 

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége helyszíne a tatai Olimpiai Edzőtábor lesz, valamint az Öreg-tó és az Angolpark lesz. A rendezvényt eredetileg azzal a céllal hozták létre, hogy az agráriumban dolgozók és családjuk együtt sportolhassanak és kapcsolódhassanak ki. A szervezők idén is törekedtek rá, hogy minden korosztálynak aktív programokat kínáljanak.

A rendezvényen résztvevők nyolc sportágban (asztalitenisz, fogathajtás, futás, kispályás labdarúgás, parkröplabda, sárkányhajó, streetball és tenisz) mérhetik össze magukat. A szervezők a családosok számára is izgalmas programokat kínálnak, mint például a sétahajózás és a kisvonatos városnézés, a fiatalabbakat pedig népi játékokkal, uszodával, mászófallal és kalandparkkal várják. A rendezvény esti meglepetés vendége Badár Sándor lesz. A VI. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége regisztrációköteles, regisztrálni itt lehet.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu