16 milliárdot kapnak a somogyi gazdák

agrarszektor.hu
A tavalyinál 10 százalékkal több, csaknem 16 milliárd forint központi támogatásra számíthat idén a somogyi mezőgazdaság.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Juhász Tibor kormánymegbízott elmondta: május közepéig 21 jogcímen lehet pályázni. A megyei kormányhivatal vezetője hozzátette: a főként területalapú támogatások a megyében 7 ezer termelőt érintenek. Elhangzott: 15 perc alatt megkapják a gazdák az ügyfélkapus jelszót, a kérelmek kitöltésénél pedig kérhetik a falugazdászok segítségét.


A gazdák a kérelmeket minden eddiginél korábban, már hétfőtől benyújthatják a megyei kormányhivatal mezőgazdasági szakigazgatási szerveihez - írja a kapospont.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?