Befejezte az idei előlegfizetéseket az MVH

agrarszektor.hu
Megérkeztek a számlákra a területalapú támogatási előleg második körének összegei, illetve elindult a különleges tejtámogatás második körének kifizetése.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) november 30-án 3 milliárd 870 millió forintot fizetett ki a területalapú támogatások előlegének második körében 4 211 ügyfél részére. Így több mint 141 milliárd forint támogatást hagyott jóvá a Hivatal, amiből az a több mint 172 ezer gazda részesült, akik megfeleltek a feltételeknek.

Az MVH folytatja az egyeztetéseket, hogy megalapozza a minél teljesebb ügyfélkörnek szóló kifizetéseket az egységes területalapú támogatás jogcímére vonatkozóan. Emellett, december 1- én teljesül a különleges tejtámogatás második felének kifizetése, melynek keretében 2 229 ügyfélnek közel 4,3 milliárd forintot utal az MVH. A további 300 ügyfél számára a szükséges egyeztetéseket követően fizeti ki a támogatást a Hivatal.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?