Szeptember 4-én kerül megrendezésre a VIII. Magyar Paprika Napja rendezvénysorozat

agrarszektor.hu
2019. szeptember 4-én (szerdán) nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Paprika Napja. Az idei szakmai napot a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, a KITE Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közösen rendezi.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A konferencia-sorozat idei előadásai a zöldségtermesztés jelenével és jövőjével, védett és szabadföldi termesztési környezetben történő biológiailag kontrollált paprikatermesztéssel, valamint a hidegfóliás és szabadföldi termesztés gazdaságosságával fognak foglalkozni. Az előadások mellett a résztvevők a KITE Zrt. szakembereinek gyakorlati bemutatóját is megtekinthetik, amelyen egyebek mellett megismerkedhetnek a palánta előállítás technológiájával a korszerű termálfűtéses Richel-házban, az alkalmazott talajművelési rendszerrel, a hajtatott és a szabadföldi paprika termesztésének technológiájával. A rendezvény keretén belül 8:00-16:00 között a résztvevők a háttéripari cégek kiállítását és bemutatóit is megtekinthetik.

A Magyar Paprika Napja a résztvevők számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény helyszíne a KITE Zrt. derecskei kertészeti telephelye. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?