A szabad levegőre csábít az időjárás: már-már őszies kirándulóidő lesz ma

agrarszektor.hu
Az éjszaka folyamán az ország északkeleti részében is megszűnt a csapadék, a déli és délnyugati tájakon, valamint az Alföld déli és délkeleti részein kiterjedtebb köd is kialakulhatott, de napközben mindenütt javulni fognak a látási viszonyok. Helyenként megélénkült a nyugati, délnyugati szél is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2 fok között alakult, a legmagasabb nappali hőmérséklet +6 és +12 fok között lesz várható.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A ködfoltok feloszlása után mindenütt változóan felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, ám csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül, és elsősorban az Észak-Dunántúlon meg is erősödik, ahol több helyen erős lökésekre is lehet számítani, derült ki a met.hu tájékoztatójából.

Kép forrása: Getty Images

Vasárnap alapvetően napos lesz az időjárás jellege, tovább melegszik az idő. Több helyütt +10 foknál is magasabb hőmérsékletet tapasztalhatunk. A nap során az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?