2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Kiderült, milyen idő vár a magyarokra hétvégén: ennek sokan örülhetnek

Kiderült, milyen idő vár a magyarokra hétvégén: ennek sokan örülhetnek

MTI
Nagyrészt napos, száraz idő várható a hét második felében. Az éjszakák továbbra is fagymentesek lesznek, délutánonként 20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Péntek reggelre kialakulhatnak a ködfoltok, de a reggeli, délelőtti órákban a látási viszonyok javulnak. Napközben a felhőtakaró kelet felé helyeződve fokozatosan szakadozik, csökken, délután már - a keleti, északkeleti megyék kivételével - egyre inkább gyengén felhős, napos idő lehet a jellemző. Csapadék nem valószínű, de az északnyugati határ közelében kisebb eső, zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Szombaton rövid napos időszakok mellett általában erősen felhős lesz az ég. Az északi határ mentén néhol előfordulhat gyenge eső, a déli szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Vasárnap általában napos idő várható a ködfoltok feloszlása után, de délutánig az északkeleti megyékben még némileg több lehet a felhő. Csapadék nem várható, a déli szél napközben megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31