Lehangoló és sötét nap vár ránk: ilyen időjárásra készülj ma

Lehangoló és sötét nap vár ránk: ilyen időjárásra készülj ma

agrarszektor.hu
Az éjszakai köd- és zúzmarás ködképződést követően az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás idő lesz, csak helyenként, főleg északnyugaton és a magasabban fekvő tájakon süthet ki a nap. Komolyabb csapadékra nem kell számítani, de kisebb szitálás és ónos eső bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön a időnként megélénkülhet a délnyugati szél.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás, foltokban ködös idő lesz, csak helyenként, főleg északnyugaton és a magasabban fekvő tájakon süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem várható, de szitálás, ónos szitálás, hószállingózás bárhol előfordulhat, írta előrejelzésében a met.hu. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban a Kisalföldön a délnyugati szél időnként megélénkülhet.

EZ IS ÉRDEKELHET

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -1 és +3 fok között, de a naposabb helyeken 5 fok körül alakul. A délelőtt folyamán lassan fognak csak javulni a látási viszonyok a köddel borított tájakon, az ország nagy részén egész nap a borult, párás idő lesz a jellemző.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?