Lehangoló és sötét nap vár ránk: ilyen időjárásra készülj ma

Lehangoló és sötét nap vár ránk: ilyen időjárásra készülj ma

agrarszektor.hu
Az éjszakai köd- és zúzmarás ködképződést követően az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás idő lesz, csak helyenként, főleg északnyugaton és a magasabban fekvő tájakon süthet ki a nap. Komolyabb csapadékra nem kell számítani, de kisebb szitálás és ónos eső bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön a időnként megélénkülhet a délnyugati szél.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás, foltokban ködös idő lesz, csak helyenként, főleg északnyugaton és a magasabban fekvő tájakon süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem várható, de szitálás, ónos szitálás, hószállingózás bárhol előfordulhat, írta előrejelzésében a met.hu. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban a Kisalföldön a délnyugati szél időnként megélénkülhet.

EZ IS ÉRDEKELHET

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -1 és +3 fok között, de a naposabb helyeken 5 fok körül alakul. A délelőtt folyamán lassan fognak csak javulni a látási viszonyok a köddel borított tájakon, az ország nagy részén egész nap a borult, párás idő lesz a jellemző.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?