2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Megjelent a Nufarm 2021. évi termékkatalógusa

Megjelent a Nufarm 2021. évi termékkatalógusa (x)

agrarszektor.hu
Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2021, amelyből részletesen tájékozódhat cégünk termékpalettájáról, és az egyes növényvédő szerek pontos használati útmutatóját is megismerheti.

A 2020-as évben nem csupán a klímaváltozás hatásait szenvedte meg a mezőgazdaság. Tavasszal megérkezett Magyarországra a járvány, amely az emberi kapcsolatokra, de a gazdaság teljesítőképességére is csapást mért, továbbá a hatóanyag-kivonások következtében egyre komolyabb fejtörést okoz a gazdáknak a szükséges növényvédelmi beavatkozások elvégzése. 

A Nufarm Hungária Kft. azonban igyekszik alkalmazkodni a változásokhoz, és új portfóliót is épít. Biológiai termékeinket nemcsak a biogazdálkodást folytató partnereink használhatják, hanem az általunk javasolt hibrid technológiában bárki alkalmazhatja a növényvédelmi munkák során. Alacsony környezetterhelést jelentő réz- és kéntartalmú szereink mellett figyelmébe ajánlom azon készítményeinket, melyek ártalmatlan baktériumokat vagy gombákat tartalmaznak. Ezek a kórokozókkal versengve kiszorítják azokat természetes élőhelyükről.

A Nufarm növényvédelmi megoldások 2021 kiadványunkban idén is részletesen bemutatjuk az általunk forgalmazott készítményeket, valamint azokat a csomagajánlatokat, amelyek kedvező hektárköltséggel biztosítanak kimagasló hatékonyságot a növénytermesztők számára. A kijuttatástechnológia meghatározza a növényvédő szerek hatékonyságát, így a védekezés eredményességét. Ezért most is helyet biztosítottunk a permetezés technológiájával foglalkozó résznek, melyet az egyes termékekre vonatkozó konkrét ajánlásokkal egészítettünk ki.

A Nufarm új termékkatalógusa letölthető a képre kattintva.

Reméljük, hogy portfóliónk részletes bemutatása Önnek is segítséget nyújt a növényvédelmi munkák megtervezésében. Kérjük, kérdéseivel keresse területi képviselőinket!

Salamon György
ügyvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

 

 

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31