Vége az ítéletidőnek, berobban a hőség az országba: itt a friss előrejelzés

Vége az ítéletidőnek, berobban a hőség az országba: itt a friss előrejelzés

agrarszektor.hu
Újabb hidegfront követi a mait kedden, mely az északnyugati országrészt már a hajnali órákban eléri. Záporok, zivatarok is elsősorban északnyugaton, északon alakulhatnak ki. Északnyugaton csak 14-15, délkeleten közel 30 fok lesz kedden, szerdán viszont már mindenhol szép idő lesz.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Napközben egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és feltámad a szél, de keleten, délkeleten délutánig még délnyugati áramlás lesz jellemző - írja az Időkép. Napközben zivatarok már csak kevés helyen keleten, északkeleten fordulhatnak elő, az érkező talajfront gyorsan stabilizálja a légkört, azonban újra jelentős, nagyjából 15 fokos hőmérsékleti kontraszt lesz északnyugat és délkelet között.

EZ IS ÉRDEKELHET

Ez annyit jelent, hogy amíg például Sopron környékén csak 14-15, addig Békéscsabán 29-30 fok lesz a kora délutáni órákban. Szerdán viszont már mindenhol szép, napos idő várható, gyengül a szél, a maximumok pedig 19 és 24 fok között fognak alakulnak.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?