Vége az ítéletidőnek, berobban a hőség az országba: itt a friss előrejelzés

Vége az ítéletidőnek, berobban a hőség az országba: itt a friss előrejelzés

agrarszektor.hu
Újabb hidegfront követi a mait kedden, mely az északnyugati országrészt már a hajnali órákban eléri. Záporok, zivatarok is elsősorban északnyugaton, északon alakulhatnak ki. Északnyugaton csak 14-15, délkeleten közel 30 fok lesz kedden, szerdán viszont már mindenhol szép idő lesz.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Napközben egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és feltámad a szél, de keleten, délkeleten délutánig még délnyugati áramlás lesz jellemző - írja az Időkép. Napközben zivatarok már csak kevés helyen keleten, északkeleten fordulhatnak elő, az érkező talajfront gyorsan stabilizálja a légkört, azonban újra jelentős, nagyjából 15 fokos hőmérsékleti kontraszt lesz északnyugat és délkelet között.

EZ IS ÉRDEKELHET

Ez annyit jelent, hogy amíg például Sopron környékén csak 14-15, addig Békéscsabán 29-30 fok lesz a kora délutáni órákban. Szerdán viszont már mindenhol szép, napos idő várható, gyengül a szél, a maximumok pedig 19 és 24 fok között fognak alakulnak.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?