Havazással tarolja le a fagy az országot: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Havazással tarolja le a fagy az országot: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

MTI
Újabb hidegfront érkezik, melynek hatására ismét többfelé lesz erős, akár viharos a szél - írta veszélyjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Országos, középtávú előrejelzésük szerint a hétvégén mínuszokra is készülni kell és helyenként napközben is csak plusz 6 Celsius-fokig melegszik a levegő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Néhol zápor, a hegyekben hózápor is lehet, de napsütés is lesz.Pénteken hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék nem valószínű, legfeljebb nyugaton fordulhat elő gyenge eső, északkeleten egy-egy zápor. A keleti tájak kivételével erős, viharos közeli széllökésekre kell készülni. A leghidegebb órákban általában mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet, de a keleti, fagyra érzékeny helyeken mínusz 8 fok is lehet. Napközben plusz 6 és 13 fok között várhatók a csúcsértékek. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Szombaton az északnyugati, északi tájak kivételével az ország többi részén felhős időre van kilátás. Néhol előfordulhat zápor, a hegyekben hózápor. A légmozgás élénk, főként a Nyugat-Dunántúlon erős lesz. Hajnalban mínusz 6 és plusz 3 fok közötti értékeket mérhetnek. Kora délutánra 6 és 11 fok közé melegszik fel a levegő. Vasárnap a déli, délkeleti országrészben maradhatnak egész nap felhős tájak. A déli megyékben gyenge eső is előfordulhat. Máshol napos, gomolyfelhős idő valószínű. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?