Ilyen eső rég volt Magyarországon: térképen mutatjuk, hol, mennyi csapadék esett

Ilyen eső rég volt Magyarországon: térképen mutatjuk, hol, mennyi csapadék esett

agrarszektor.hu
Hétfőn sem tágít az eső, és folytatódik a csapadékos, esernyős idő Magyarországon. Dorogon például az elmúlt 24 órában egy havi csapadék hullott.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Egyelőre nem tágít az a hullámzó frontrendszer, amely hazánk időjárását alakítja a napokban - továbbra is elkél az esernyő és a gumicsizma - írja az Időkép. Az elmúlt 24 órában az ország északi-északnyugati harmadán esett a legtöbb csapadék, hétfőn délelőtt Dorog vezet 45 mm-rel, ahol még most is esik. Ez egy átlagos havi csapadékmennyiségnek felel meg szeptemberben. A Vértes lejtőin fekvő Kecskéden 33 mm-t rögzített az automata. A Balatontól északnyugatra most éppen szünet van a csapadékban, itt néhol már szakadozott a felhőzet.

Eső esett
Ennyi eső esett az elmúlt 24 órában (Forrás: Időkép)

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?