Ilyen eső rég volt Magyarországon: térképen mutatjuk, hol, mennyi csapadék esett

Ilyen eső rég volt Magyarországon: térképen mutatjuk, hol, mennyi csapadék esett

agrarszektor.hu
Hétfőn sem tágít az eső, és folytatódik a csapadékos, esernyős idő Magyarországon. Dorogon például az elmúlt 24 órában egy havi csapadék hullott.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egyelőre nem tágít az a hullámzó frontrendszer, amely hazánk időjárását alakítja a napokban - továbbra is elkél az esernyő és a gumicsizma - írja az Időkép. Az elmúlt 24 órában az ország északi-északnyugati harmadán esett a legtöbb csapadék, hétfőn délelőtt Dorog vezet 45 mm-rel, ahol még most is esik. Ez egy átlagos havi csapadékmennyiségnek felel meg szeptemberben. A Vértes lejtőin fekvő Kecskéden 33 mm-t rögzített az automata. A Balatontól északnyugatra most éppen szünet van a csapadékban, itt néhol már szakadozott a felhőzet.

Eső esett
Ennyi eső esett az elmúlt 24 órában (Forrás: Időkép)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?