Durván drágulhatnak ezek a gyümölcsök itthon: egy hét alatt jöhet az áremelés

Durván drágulhatnak ezek a gyümölcsök itthon: egy hét alatt jöhet az áremelés

agrarszektor.hu
További drágulásra kell számítani a gyümölcsök, azon belül a déli gyümölcsök esetében. Euróban ugyanannyit kell fizetni a zöldségekért, gyümölcsökért az árusoknak, mint a múlt héten, viszont ez többe kerül a gyengébb forintárfolyam miatt. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ez pedig azt is jelenti, hogy a vásárlóknak is jobban bele kell nyúlniuk a zsebükbe, ha vásárolni szeretnének. Egy árus az RTL Híradónak elmondta, hogy 100-200 forinttal drágább lesz a narancs és a banán is, ami akár 1000 forintos kilogrammonkénti árat is jelenthet.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 20. 13:28