Megérkezett a friss előrejelzés: elképesztő időjárás jön hétvégén

Megérkezett a friss előrejelzés: elképesztő időjárás jön hétvégén

MTI
Nyugodt idő várható a hétvégén, többórás napsütéssel és 16-23 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel. Vasárnap délutántól azonban a Dunántúlon már többfelé várható eső, helyenként zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Pénteken a késő délelőtti óráktól kezdve sokfelé képződik gomolyfelhő, ezek egyes körzetekben időszakosan össze is állhatnak, de összességében több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Sokfelé megélénkül az északkeleti, keleti szél, az ország északkeleti részén erős lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Szombaton napos idő várható gomoly- és helyenként fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. A délkeleti szél néhol időnként megélénkül. A minimumhőmérséklet 1 és 9, a csúcsérték 16 és 21 fok között lesz.

Vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában többórás napsütés várható, majd napközben nyugat felől fokozatosan növekszik, vastagszik a felhőzet. Délelőtt északkeleten egy-egy zápor nem zárható ki. A nap második felétől a Dunántúlon több helyen eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. A déli, délkeleti szél olykor megélénkül, főként az Észak-Dunántúlon. A hajnali 1, 9 fokról 17 és 23 fok közé melegszik fel a levegő.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?