Kiderült, mikor tér vissza az igazi nyár az országba: mutatjuk, mire kell készülni

Kiderült, mikor tér vissza az igazi nyár az országba: mutatjuk, mire kell készülni

agrarszektor.hu
Tartós jó idő jön péntektől, a viharok távol maradnak, napról napra melegebb lesz. Jövő héten akár 35 fok is lehet.

UTOLSÓ HELYEK, UTOLSÓ PILLANATOK! 

Döntéshozók, véleményformálók, vállalati csúcsvezetők, államigazgatási topvezetők, gazdálkodók, kistermelők, agrárszakértők egy helyen, egy időben az Agrárszektor 2023 konferencián! Előad Nagy István, Éder Tamás, Soltész Gergő, Dobai Tibor, Győrffy Balázs és Andréka Tamás is!

150+ előadó, 40+ óra szakmai program, 25+ kiemelt téma, 2 nap szakma, élmény, networking.

Véget ér az átlagosnál hűvösebb, már-már kora őszies időjárás, hétvégétől újra igazi nyárban lesz részünk, és úgy tűnik, a jó idő tartós lesz, egész jövő héten kánikulában lesz részünk - írja az Időkép. A határozottabb felmelegedés szombattól kezdődik, addig mérsékelten meleg időben lesz részünk 22-28 fok közötti maximumokkal. Ma nyugatra és északra a délutáni órákban egy gyenge hidegfront hoz záporokat, zivatarok és még csütörtökön is lehet elszórtan csapadék, főként keleten, északkeleten és a nyugati, délnyugati határ közelében.

Péntektől azonban száraz idő jön, sokat fog sütni a nap, vasárnaptól előreláthatóan felhők sem lesznek az égen. A hajnalok még frissek lesznek, a nappali felmelegedés pedig napról napra erősödik: szombaton 25-30, vasárnap 27-32, hétfőn már 29-34 fokot mérhetünk a legmelegebb déluutáni órákban, ezt követően pedig a 35 fokot is elérhetik a maximumok.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?