Kiderült, mikor tér vissza az igazi nyár az országba: mutatjuk, mire kell készülni

Kiderült, mikor tér vissza az igazi nyár az országba: mutatjuk, mire kell készülni

agrarszektor.hu
Tartós jó idő jön péntektől, a viharok távol maradnak, napról napra melegebb lesz. Jövő héten akár 35 fok is lehet.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Véget ér az átlagosnál hűvösebb, már-már kora őszies időjárás, hétvégétől újra igazi nyárban lesz részünk, és úgy tűnik, a jó idő tartós lesz, egész jövő héten kánikulában lesz részünk - írja az Időkép. A határozottabb felmelegedés szombattól kezdődik, addig mérsékelten meleg időben lesz részünk 22-28 fok közötti maximumokkal. Ma nyugatra és északra a délutáni órákban egy gyenge hidegfront hoz záporokat, zivatarok és még csütörtökön is lehet elszórtan csapadék, főként keleten, északkeleten és a nyugati, délnyugati határ közelében.

Péntektől azonban száraz idő jön, sokat fog sütni a nap, vasárnaptól előreláthatóan felhők sem lesznek az égen. A hajnalok még frissek lesznek, a nappali felmelegedés pedig napról napra erősödik: szombaton 25-30, vasárnap 27-32, hétfőn már 29-34 fokot mérhetünk a legmelegebb déluutáni órákban, ezt követően pedig a 35 fokot is elérhetik a maximumok.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?