Keményen megdrágult a vöröshagyma Ausztriában

Keményen megdrágult a vöröshagyma Ausztriában

agrarszektor.hu
A 42. héten stabilizálódott a vöröshagyma ára Ausztriában, és a 38-43 euró/100 kg közti szinten megállt. Ugyanakkor a tavalyinál így is magasabb árat fizetnek a vöröshagymáért a sógoroknál. 

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Két hete a korábbi 43-47 euró/100 kg sávból 38-43 euró/100 kg közé csúszott a vöröshagyma ára, és ezen a szinten stabilizálódott. Csendesen csordogált a vöröshagyma értékesítése a sógoroknál, és elsősorban a belföldi piacra korlátozódott.

EZ IS ÉRDEKELHET

Közepes és nagy méretű hagymákból továbbra is szűkös a kínálat, ez meg is látszik azon, hogy a nagyobb méretű áru jóval drágább. A nagybani piaci árak a korábban stabil 45-50 euró/100 kg-os szintről előbb enyhe csökkenéssel a 45-50 euró/100 kg, majd két hete a 38-43 euró/100 kg közötti sávba kerültek vissza, míg tavaly ilyenkor átlagosan 30-35 euró/100 kg-ot kellett fizetni a vöröshagymáért- írja a FriuitVeb honlapján

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?