Óriási csavar az időjárásban: erre senki sem számított Magyarországon

Óriási csavar az időjárásban: erre senki sem számított Magyarországon

agrarszektor.hu
Bár a természet színei az őszt idézik, az időszámítás már téli, mégis tavaszias meleg van. A hét elején még marad a napos, száraz idő, ám kedden egy hidegfront érkezik az ország fölé.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Hivatalosan az ősz kétharmada már eltelt, vasárnap éjjel megvolt az óraátállítás, és elkezdődött a téli időszámítás. Mindezek ellenére a hétvégén nyári viharok tomboltak, a vasárnapi napos időben pedig a legtöbb helyen 20-23 Celsius-fokig melegedett a levegő - olvasható az Időkép.hu oldalán.

Forrás: Időkép.hu
Forrás: Időkép.hu

Ami a hétfőt illeti, a hőmérséklet a mai nap során elérheti a 25 Celsius-fokot is, de a szeles idő kissé ronthat a hőérzeten. A hét első napján marad a napos, száraz idő, majd kedden egy hidegfront veti vissza a meleget.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?