Brutális hideg jön vasárnap: kemény fagy csap le Magyarországra

Brutális hideg jön vasárnap: kemény fagy csap le Magyarországra

agrarszektor.hu
A szezon eddigi leghidegebb reggelére ébredhetünk majd vasárnap, -6, -7 fok is lehet. Változatos, hullámvasúthoz hasonlító lesz időjárásunk. Vasárnap és hétfőn már intenzív melegedés fog zajlani a magasban, szóval a frontérzékenyekre ezúttal sem várnak könnyű napok.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szombat éjjel már csendesedik a szél, s ennek, valamint a fölénk áramló hidegnek köszönhetően vasárnap a szezon eddigi leghidegebb reggelére ébredhetünk; szinte az egész országban fagyni fog. Átlagosan 1 és -5 fok között alakunak majd a minimumok, de a szélvédett helyeken - elsősorban északkeleten - akár -6, -7 fokig is hűlhet a levegő - írja az Időkép.

Erzsébet napján aztán északnyugat felől megnövekvő felhőzetre számíthatunk, a nyugalom ismét csak átmeneti lesz, az átvonuló csapadék északon-északkeleten, valamint a hegyekben ismét havas eső, hó, hózápor formájában hullhat majd. A Mátra, a Bükk, a Zemplén újra fehér ruhába öltözhet - de az idő közelsége ellenére is még meglehetősen bizonytalan a helyzet, így a csapadék eloszlásáról és halmazállapotáról csak később lehet konkrétabb információkat adni.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?