Brutális hideg jön vasárnap: kemény fagy csap le Magyarországra

Brutális hideg jön vasárnap: kemény fagy csap le Magyarországra

agrarszektor.hu
A szezon eddigi leghidegebb reggelére ébredhetünk majd vasárnap, -6, -7 fok is lehet. Változatos, hullámvasúthoz hasonlító lesz időjárásunk. Vasárnap és hétfőn már intenzív melegedés fog zajlani a magasban, szóval a frontérzékenyekre ezúttal sem várnak könnyű napok.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szombat éjjel már csendesedik a szél, s ennek, valamint a fölénk áramló hidegnek köszönhetően vasárnap a szezon eddigi leghidegebb reggelére ébredhetünk; szinte az egész országban fagyni fog. Átlagosan 1 és -5 fok között alakunak majd a minimumok, de a szélvédett helyeken - elsősorban északkeleten - akár -6, -7 fokig is hűlhet a levegő - írja az Időkép.

Erzsébet napján aztán északnyugat felől megnövekvő felhőzetre számíthatunk, a nyugalom ismét csak átmeneti lesz, az átvonuló csapadék északon-északkeleten, valamint a hegyekben ismét havas eső, hó, hózápor formájában hullhat majd. A Mátra, a Bükk, a Zemplén újra fehér ruhába öltözhet - de az idő közelsége ellenére is még meglehetősen bizonytalan a helyzet, így a csapadék eloszlásáról és halmazállapotáról csak később lehet konkrétabb információkat adni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?