Komoly havazás jöhet kedden: térképen mutatjuk, hol eshet a legtöbb hó

Komoly havazás jöhet kedden: térképen mutatjuk, hol eshet a legtöbb hó

agrarszektor.hu
Mozgalmasabbra fordul időjárásunk jövő héten, ugyanis ciklonok és frontjaik érik el térségünket. Rögtön hétfőn tőlünk délre egy mediterrán ciklon vonul el, melynek felhő- és csapadékzónája a déli országrészt fogja érinteni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hajnaltól délen egyre többfelé készülhetünk csapadékra: kezdetben vegyes halmazállapot várható, azaz egyaránt eshet eső, havas eső, hó, sőt átmenetileg ónos eső is. Délelőtt, kora délután leginkább eső lehet a jellemző csapadékforma, majd késő délutántól, kora estétől egyre többfelé havazás váltja fel az esőt. A Mecsekben kedd hajnalig 6-8 centi hó hullhat - írja az Időkép. Főként tehát holnap napnyugtát követően fehéredhet ki egyre többfelé a táj délen, kedd hajnalig a Mecsekben vastagabb, akár 6-8 centis hótakaró is kialakulhat. Kedden már nem várható havazás, száraz, többnyire napos, de többfelé szeles időre van kilátás 0 és +5 fok közötti maximumokkal.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55