Hatalmas csavar jön az időjárásban: ilyen is rég volt Magyarországon

Hatalmas csavar jön az időjárásban: ilyen is rég volt Magyarországon

agrarszektor.hu
Igazi kora tavaszt hoz az első februári hétvége. Havazás, komoly fagyok nem jönnek, és egyre több helyen megyünk majd 10 fok fölé.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A hét közepéig még országszerte fagyosak lesznek a hajnalok, a fagyzugokban helyenként -10 fok közeli minimumok is előfordulhatnak, és helyenként zúzmarás ködfoltok emlékeztethetnek arra, hogy bizony még tél van - írja az Időkép. Jelentős csapadék, így havazás a következő 8-10 napban nem látszik, legfeljebb kisebb mennyiégű eső fordulhat elő egy-egy átvonuló front felhőzetéből. Egy ilyen hidegfront csütörtökön érkezhet, innentől kezdve ismét többfelé szeles lehet az idő. A maximumok péntekig általában 3 és 9 fok között alakulnak.

Hétvégétől aztán még inkább visszavonulót fúj a tél, ismét megerősödik a nyugatias áramlás térségünk fölött, emiatt az éjszakai fagyok területi kiterjedése csökkeni fog, napközben pedig egyre többfelé mérhetünk 10 foknál magasabb maximumokat. Az enyhe kora tavaszias idő nagy valószínűséggel a jövő hét első napjaiban is folytatódik, a hóvirágok mellett most már a krókuszok, téltemetők is egyre többfelé szirmot bonthatnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?