2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Annyira meleg jön Magyarországon, amilyen rég volt: mutatjuk, hol, mi várható

Annyira meleg jön Magyarországon, amilyen rég volt: mutatjuk, hol, mi várható

agrarszektor.hu
Húsvétra megérkezik az igazi tavasz Magyarországra. A héten a hőmérséklet egyre magasabbra emelkedik, és hétvégére elérhetjük a 25 fokot is. Lehűlés legfeljebb húsvét után érkezhet, de ennek kimenetele még bizonytalan.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Keddtől délire, délnyugatira fordul az áramlás iránya, felmelegedés veszi kezdetét hazánkban. Átmeneti megtorpanás csak csütörtökön lehet, amikor a tőlünk nyugatra kavargó légörvény peremciklonjának hidegfrontja vonul át, többfelé esővel, záporokkal, néhol zivatarral. Ezt követően folytatódik a melegedés, ami várhatóan épp húsvétra teljesedik ki - írja az Időkép.

Húsvétkor már 25 fok is lehet

Szombaton, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn is országszerte meghaladjuk a 20 fokot, többfelé 25 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet. Vagyis az idei húsvét már-már a kora nyárias idő  jegyében fog telni. Az éjszakák is jóval enyhébbek lesznek, mint a napokban. Sok napsütés, száraz idő várható, a napsütést inkább csak fátyolfelhők szűrhetik az ünnepek alatt. A déli-délnyugati szél viszont gyakran feltámadhat.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31