Óriási viharok jönnek itthon: térképen mutatjuk, hol lehet a legkeményebb

Óriási viharok jönnek itthon: térképen mutatjuk, hol lehet a legkeményebb

agrarszektor.hu
Este hidegfront éri el az országot, még pedig a tőlünk nyugatra kavargó légörvény peremciklonjának hidegfrontja. A front mentén és előterében többfelé kell nyugat, délnyugat csapadékra számítani, jellemzően eső, záporok formájában, de nagy területen van esély arra, hogy az ég is megdörrenjen.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hungaromet Zrt. a zivatarok esélye miatt az egész ország területére elsőfokú, azaz citromsárga figyelmeztető előrejelzést adott ki. Az intenzív csapadék mellett viharos szél, helyenként kisméretű jég kísérheti a cellákat. Az ország nagy részén egyébként már szükség van a csapadékra, a talaj felső 20 centiméteres rétege többfelé esőért szomjazik. Nos, jó hír, hogy az intenzívebb záporokból, zivatarokból helyenként 10-15 milliméter csapadék is lehullhat. Az ország nagy részén viszont nem várható pár milliméternél több. A csapadékzóna csütörtök délelőtt kelet, északkelet felé távozik, napközben nagy területen viharossá fokozódik a délnyugatira forduló szél - írja az Időkép.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?