Fordulatot vesz az időjárás Magyarországon: ilyen is rég volt már itthon

Fordulatot vesz az időjárás Magyarországon: ilyen is rég volt már itthon

agrarszektor.hu
Sokan alig vártuk, hogy ne csípjen a reggel, és végre ittvan az erős melegedés. Ma csupán az ország nyugati szegletében mutatott mínuszt bucsui automatánk, Szombathelyen pedig egy hajszállal ment 0 fok alá a hőmérséklet.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A felhősebb középső tájakon, ahol tegnap még jócskán fagyott, nem egy helyen több mint tíz fokkal volt melegebb a hajnal. Péntek reggelre is több helyen csökkent 0 fok alá a hőmérséklet. Hétvégén azonban búcsút inthetünk végre a fagyoknak, nem kell félteni a növényeket, fokozatosan tovább enyhül az idő, és a jelenlegi számítások szerint nem tér vissza, a melegebb idő tartós lesz - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?