2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Kitört a vihar: óriási jégeső csapott le Magyarországra

Kitört a vihar: óriási jégeső csapott le Magyarországra

agrarszektor.hu
Néhány perc alatt 10-12 fokot hűlt a levegő keleten a viharok miatt. A zivatarokat helyenként felhőszakadás és jégeső is kísérte.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az Alföldön többfelé zivatarok alakultak ki a nap folyamán, helyenként felhőszakadás és apróbb szemű jég is kísérte a villámlást. Ugyanakkor a záporok, zivatarok hirtelen jelentősen lehűtötték a levegőt, helyenként 10-12 fokkal lett hűvösebb néhány perc leforgása alatt - írja az Időkép.

Többek között Debrecenben és Hajdúszoboszlón is 22-23 fok körüli értékről csökkent le a hőmérséklet 10-11 fok köré. Helyenként kiadós öntözés kerekedett, viszont a csapadékhullás lokális jellege miatt nem mindenhol ázott meg a talaj.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31