Olyan meleg lesz hamarosan, amilyen rég volt Magyarországon: jön a forróság

Olyan meleg lesz hamarosan, amilyen rég volt Magyarországon: jön a forróság

agrarszektor.hu
Hőhullám jön jövő hétre Magyarországon. Szombattól jelentős felmelegedés kezdődik itthon, jövő héten a 35 fokot is elérhetjük.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szerdán és csütörtökön még folytatódik a változékony, többfelé esővel, záporokkal tarkított időjárás, helyenként az ég is megdörrenhet. Nyugaton 20 fok alatt marad a csúcshőmérséklet, máshol 21 és 27 fok közötti értékek lesznek jellemzőek. Keleten, délkeleten mérhetjük a magasabb értékeket. Az északi-északnyugati szelet ezen a két napon sokfelé élénk, főként a Dunántúlon erős lökések kísérhetik - írja az Időkép.

Visszatér az igazi nyár hétvégére, jövő héten hőhullám jön

Péntektől már nem várható számottevő csapadék, egyre több napsütés jön. Szombattól déliesre fordul fölöttünk az áramlás, amivel egyre melegebb levegő érkezik fölénk, így vasárnap már többfelé súrolhatjuk a 30 fokot. A melegedés a jövő héten tovább folytatódik, beköszönt az idei nyár első komolyabb hőhulláma. Ez annyit jelent, hogy idén először a maximumok a 35 fokot is elérhetik.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?