Sorra dőlnek a rekordok az országban: évek óta nem volt ilyen meleg az éjszaka

MTI
Továbbra is melegebb van az ilyenkor szokásosnál, ismét rekord enyhe volt az éjszaka - közölte hétfőn Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Azt írták: az előzetes adatok alapján megdőlt a legmagasabb minimum-hőmérséklet napi rekordja. A veszprém megyei Balatonedericsen és a Zala megyei Iklódbördőcén mindössze 16 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet, ez három tizeddel magasabb az eddigi rekordnál (15,7), amit 2013-ban Kaposváron rögzítettek. Néhány szélcsendes fagyzugot kivéve országszerte enyhe idő volt, az országos átlagos minimum 10 fok körül alakult az ilyenkor szokásos 5-6 fokhoz képest - tették hozzá.

EZ IS ÉRDEKELHET
Vasárnap a legmagasabb minimumhőmérsékleti, majd a maximumhőmérsékleti rekordok is megdőltek. Az előrejelzés szerint továbbra is marad a száraz, meleg idő. Hétfőn akár 28 fokig is melegedhet a levegő.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?