KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ - Erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ ÉS E-KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ - Erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek

Fontos tudnivalók

A VP5-8.6.2-16 – Az erdei termelési potenciál mobilizálása pályázati felhívás (továbbiakban: Felhívás) keretében támogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, ügyfélkapun keresztül. Az elektronikus benyújtásból fakadóan kérelmet csak azok az ügyfelek tudnak benyújtani:

  • akiket a Magyar Államkincstár (továbbiakban: Kincstár) vezetett Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerben már nyilvántartásba vettek (ügyfél-azonosítóval rendelkeznek).

és

Az ügyfélkapuban megadott alapadatainak (születési név, hely, idő és anyja neve) meg kell egyeznie a Kicstárhoz benyújtott, nyilvántartásba vételi kérelemben megadott adatokkal, ugyanis az első belépéskor meg kell adni az ügyfél-azonosítót. Eltérés esetén hibaüzenetet küldünk, és az ügyintézési felületre nem lehet belépni! Ebben az esetben kérjük, telefonon vagy portálkérdés útján kérjen segítséget a Kicstár ügyfélszolgálatától a hiba elhárítása érdekében. Amennyiben az ügyfél támogatási kérelmét nem saját maga, hanem képviselő útján kívánja benyújtani, úgy a kérelem meghatalmazott vagy elsődleges képviselő általi, elektronikus úton való benyújtásának feltétele a meghatározott képviseleti forma előzetes bejelentése és annak Kincstár általi nyilvántartásba vétele.

Az elektronikus felület Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőre lett optimalizálva. Ennek a Kincstár által ajánlott (95.0-es) aktuális változata a Kincstár weboldaláról ingyenesen letölthető. Ezzel az alkalmazással mindig a megfelelő Firefox verzióval tudja a kérelmeket kitölteni. Más böngészőkkel előfordulhat hibás megjelenítés, megnyitás, mentés.

Az ajánlott böngésző a www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon a Kiemelt dokumentumok, Ajánlott Böngésző menüpontban található meg.

Internet adatforgalom becsült mértéke:

  • első induláskor kb. 850 KB töltődik le
  • a munka során kb. 25-30 KB-s csomagok mozognak le és fel
  • az ügyfélkapus beadáskor egy kb. 850 KB-s csomag kerül titkosításra és feltöltésre
  • HTTPS forgalom (443 port) engedélyezése

FONTOS, hogy soha ne halassza a kérelem benyújtását az utolsó pillanatra, tekintettel az internet kapcsolatban esetlegesen felmerülő kimaradásokra! Kitöltés közben rendszeresen mentsen!

További részletek az alábbi linken érhető el: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/fooldal/-/journal_content/56/20182/12050773?refererPlid=20185&controlPanelCategory=current_site.content

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.