Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Agrárminisztériumban

agrarszektor.hu
Az agrárminiszter javaslatára új helyettes államtitkárt neveztek ki az Agrárminisztériumban a korrupció gyanúja miatt a tisztségéből felmentett és őrizetbe vett Nagy János helyett.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Gyüre Anitát december 15-i hatállyal nevezték ki Gyüre Anitát az Agrárminisztérium új helyettes államtitkárának, írta meg a Telex a legfrissebb Magyar Közlöny alapján. Gyüre Anita kinevezéséig a minisztérium mezőgazdasági vízgazdálkodási osztályának vezetője volt, Facebook-oldala szerint mérnök tanári, jogi és vízrendezési tanulmányokat is folytatott.

December elején robbant a hír, hogy az Agrárminisztérium azóta már felmentett helyettes államtitkárát, Nagy Jánost őrizetbe vették korrupció gyanúja miatt. Az ügyészség szerint Nagy 830 millió forintnyi vissza nem térítendő állami támogatáshoz segített volna egy vállalkozót, cserébe 5%-os tulajdonrészt kapott a cégben, így ő is jól járt volna a beruházással, ha összejön. Később az is kiderült, hogy Nagy Jánost hivatali vesztegetés elfogadásával vádolják, és házi őrizetbe vették.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

EZT OLVASTAD MÁR?