Július 31-én lejár a határidő: ezt sokaknak el kell intéznie Magyarországon

Július 31-én lejár a határidő: ezt sokaknak el kell intéznie Magyarországon

agrarszektor.hu
Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj fizetésére kötelezettek számára a 2023-as évre vonatkozó első részlet fizetési határideje július 31. A tavalyi évtől ez az ügyintézés már online, a hivatal ügyfélprofil rendszerében (ÜPR) is elvégezhető.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Az érintetteknek a felügyeleti díj első részletét a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú, erre a célra elkülönített fizetési számlájára - a közleményben az adószám, valamint bizonylatazonosító megadásával - kell utalniuk. A fizetési értesítő elérhető és letölthető a bevallási felületről.

A megállapított felügyeleti díj a központi elektronikus fizetési és elszámolási rendszer (EFER) révén már online is kiegyenlíthető. (https://upr.nebih.gov.hu/ng/ugyintezes/egyenleg) Kérdés esetén a Nébih ügyfélszolgálatán (06-1/336-9024), valamint a felugyeletidij@nebih.gov.hu e-mail címen kérhető segítség.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?