Javában zajlik az aratás Tolna megyében: kiderült, milyen hozamokra számítanak idén
A tavalyinál több, jó minőségű búzát gyűjtöttek be eddig Tolnában.
A tavalyinál több, jó minőségű búzát gyűjtöttek be eddig Tolnában.
Magyarország megpályázta a 2025-ös méhészeti világkiállítás rendezését.
Az ország megítélésében a magyar bornak kiemelkedő szerepe van.
Hatalmasat lépett előre a magyar pálinkakultúra.
Nemzetközi elismerésben részesült az új CLAAS kombájnsorozat.
Egyedülálló génbanki fejlesztések valósultak meg Gödöllőn.
Nagy tervei vannak a Gyulahús Kft-nek.
A vártnál jobban teljesített a Gyulahús Kft.
Bejegyzésre került a Kukorica Kör Egyesület.
Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése.
Elengedhetetlenek a technológiai megújulások.
Látványosan növekedett az elmúlt években az agrárium teljesítménye.
Percek alatt belecsöppenhetünk egy anyatehén nem mindennapi világába.
Szőlőfeldolgozó épül Ordacsehiben.
Nemzetközi sikerre számít a húshelyettesítő termékek piacán a magyar cég.
Mangalicával kel és mangalicával fekszik a Mangalica Farm ügyvezetője.
Lezárult az 1,6 milliárd forintos kutatási-fejlesztési projekt.
Nemes-Nagyné Vas Andrea céljairól és jövőbeli terveiről is beszélt.
Az agráriumban is lépni kell a klímaváltozás ellen.
Alapvető változások jönnek a KAP szabályrendszerében.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.