Nagyot bukhat az a magyar gazda, aki ezt elmulasztja: nem árt résen lenni
Itt van minden, amit a kárbejelentésekkel kapcsolatos aktuálisokról tudnia kell a termelőknek.
Itt van minden, amit a kárbejelentésekkel kapcsolatos aktuálisokról tudnia kell a termelőknek.
Idén a korábbiakhoz képest kevesebb szabálytalanságot tárt fel a téli szezonális ellenőrzés.
Most megtudhatod, hogy melyik téli nyavalya leküzdéséhez melyik gyógynövényre lesz szükséged.
Téli madárles címmel második alkalommal hívja az érdeklődőket kilenc héten át tartó országos madárszámlálásra az MME.
December 22-én hajnali 4 óra 27 perckor lesz a téli napforduló, ami egyúttal a leghosszabb éjszakát is jelenti.
Az első fagyok beköszöntével megkezdődött az országos énekesmadár-etetési szezon.
Nemcsak a sünök, más vadállat is megfordulhat a kertünkben, megdézsmálva az őszi csemegéket a kertünkben.
A téli álomra húzódó sünök védelmére hívja fel a figyelmet az Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.
Ebben az évben 955 magyar szürke szarvasmarha, 269 házi bivaly, 983 hortobágyi racka juh és 459 magyar merinó juh foglalta el téli szálláshelyét a hodályokban.
A kutatások szerint az enyhítésnek nem lenne negatív hatása a környezetre.
Nem csak az embereket viseli meg.
El akarják kerülni a káoszt.
Elkezdődött a szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés.
A termelők a hozamértékcsökkenés 80 százalékát is megkaphatják.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.