A Horsch fő célpontja: Kelet-Európa

agrarszektor.hu
A német gépgyártás elsősorban a fejlődő országok piacain találta meg a számítását. A Horsch Kelet-Európával bonyolítja a legnagyobb forgalmat, folyamatosan nő az ukrán és a kínai értékesítési hányad, és újabban megjelentek Brazíliában is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Horsch Maschinen GmbH 356 millió eurós rekordforgalmat könyvelhetett el 2017-ben. 2016-ban még csak 300 milliós eurós bevételt értek el, a növekedés 19 százalékos.
Az exporthányad is nőtt, már eléri a 80 százalékos mértéket, tehát csak minden ötödik jármű kerül a hazai (németországi) piacra.

A kelet-európai országokkal bonyolódik a  forgalom 53 százaléka. Különösen elégedettek az ukrajnai gépértékesítések alakulásával. Nyugat-Európára csak az eladások 20 százaléka esik, a maradék 7 százalékot a világ egyéb részeivel bonyolítják. Olyan térségekre kell itt gondolni, mint Észak-Amerika, Kína és újabban Brazília.

A cég alkalmazottainak száma világszerte eléri az 1600-at.  Az eddigi megbízások alapján a Horsch az idei évre is emelkedő értékesítési trenddel kalkulál, az igények növekedését fejlesztésekkel igyekszik lekövetni a cég.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?