Itt van egy újabb mezőgépkereskedő, amelyik Case IH-t forgalmazhat!

agrarszektor.hu
A vetélytársakhoz képest kicsinek számító AGRI CS Magyarország Kft. nyerte el a CASE IH forgalmazási jogát. A cég a cseh Agrotec Group leányvállalata, akárcsak a New Holland márkát értékesítő Agrotec Magyarország Kft. A CASE IH-t eddig az Agro-Békés Kft. forgalmazta, ám nehéz anyagi helyzetbe került. Ettől függetlenül a békéscsabaiaknak is élő szerződésük van a cseh anyavállalattal.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az AGRI CS Magyarország Kft. 2019 augusztusától hivatalos importőre lett a Case IH márkának, amely értékesítés, szerviz, garancia és alkatrészellátás terén is teljeskörűen ki tudja szolgálni az ügyfeleket. A cég a cseh Agrotec Group leányvállalata, akárcsak a New Holland márkát értékesítő és tavaly 21 milliárd forintos forgalmat bonyolító Agrotec Magyarország Kft. Az új mezőgépmárkát mégsem a magyar Agrotec kapta meg, hanem a 2017-ben alapított, 1 milliárd forintos árbevételű AGRI CS Magyarország Kft. Szollinger János, az AGRI CS kereskedelmi igazgatója szerint egyszerűen

a cseh üzletfilozófia része, hogy a különböző márkákat más-más kereskedelmi partneren keresztül értékesítik.

A CASE IH jelenlegi - nem kizárólagos - forgalmazója az Agro-Békés Kft., amely ellen - 13 milliárd forintos árbevétel mellett is - csődeljárás indult. A cégnek továbbra is élő importőri szerződése van a gyártóval, melynek értelmében továbbra is felelősséggel tartozik a teljes, Case IH márkát érintő üzleti tevékenységért.

Mostantól azonban az AGRI CS Magyarország Kft. is forgalmazza a teljes Case IH termékpalettát, traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópgémes rakodók széles kínálatával áll az ügyfelek rendelkezésére. A cég igyekszik felnőni az új feladathoz: eddig a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári, és a simontornyai területi központokban szolgálták ki az ügyfeleket, de év végéig további 4 telephely nyitását tervezik.

A jelenleg 50 fős vállalatot 80 főre kívánják bővíteni, tehát sok új szakemberre lesz szükségük, érdemes lesz figyelni az állásajánlataikat.

“Nagyon elszántak vagyunk, hogy a magyar piacon a Case IH-val közös sikereket érjünk el, és várunk minden érdeklődőt a szeptember 5-8. közötti 32. Bábolnai Gazdanapokon, ahol a Case IH legújabb fejlesztéseit is bemutatjuk, valamint egy sajtótájékoztató keretében bővebb tájékoztatást adunk a márka körül kialakult helyzetről" - mondta Szollinger János, a cég kereskedelmi igazgatója.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?